Comments

The Icelandic Folder “LOKI “ — 5 Comments

  1. Hei Birgitte!Litt sen til e5 kommentere jeg. Ble telvrat her med oppussing af hus, barn,skolemf8ter og det hele. Men nu er jeg da altse5 her. Jeg se5 din post med mine roser og blev meget glad. Du viste de ogse5 frem pe5 en meget flott me5de.Tusen tak! :)Se5 til de skatter du viser frem her inde nu.Den emaljekannen var helt klart le6kker, men jeg falt veldig for den fornemme franske damen jeg.Slik patina, Ja hun kunne nok meget gjerne fe5tt bo i mitt drivhus.Se5 ogse5 omtalen din af Fifi O’Neils bog. Den ste5r pe5 min f8nskeliste og skal nok anskaffes. De over vandet er sinnsygt gode pe5 interif8r i hvilken som helst stil og vi ku godt se mere derover efter inspirasjon.Tror jeg me5 ind i din butikk ne5.Det klf8ri mine fingre. Hihi. Vel man skal da planlegge e5rets pynt til have g drivhuset i godt tid ikk?Stor klem!Line-Cathrin

  2. Hey, Becky! Your work gets prettier every time I visit! It's been a while, but I'm blogging again under another blog name (not the redeemed)….I tried to post your "button" and it won't post to mine. I copied and pasted the below html link :(Blessings & hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *